Nationale actie

Nationaal

U rijdt zakelijk al vanaf € 249* p.m een Jeep Renegade met financial lease tegen een zeer gunstig rentetarief van 2.99%. 

* o.v.b 60 maanden, 2,99% rente, 27,7% aanbetaling en 20% slottermijn.

Logo


U rijdt zakelijk al vanaf € 249 p.m een Jeep Renegade met financial lease tegen een zeer gunstig rentetarief van 2.99%.

* o.v.b 60 maanden, 2,99% rente, 27,7% aanbetaling en 20% slottermijn.

Financial lease, een betaalplan met vaste maandbedragen.

Wij financieren de aankoop van uw nieuwe auto met de door u gekozen looptijd, met een vast en gelijkblijvend maandbedrag. De hoogte van het te financieren bedrag en de looptijd van de financiering wordt afgestemd op uw budget en op de aanschafprijs van de nieuwe auto. U wordt direct economisch eigenaar van de auto en activeert deze op uw balans.

Hoe werkt het
Kies uw auto en bepaal de door uw gewenste looptijd. De eventuele aanbetaling en/of inruilwaarde van de huidige auto wordt in mindering gebracht op de aanschafprijs van de nieuwe auto. Het restantbedrag en de rente betaalt u terug gedurende de gekozen looptijd.

Voordelen Financial Lease:
• U wordt direct economisch eigenaar van de auto
• Geen beslag op werkkapitaal
• Vaste rente en dat gedurende de gehele looptijd van het contract
• Vaste maandbedragen en fiscale afschrijving

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Het zakelijke financieringsaanbod betreft een Financial Lease via FCA Capital Nederland B.V. Financieringsvoorstel o.b.v. 60 maanden, inruil/ aanbetaling en slottermijn. Informeer bij uw dealer naar de actieperiode, voorwaarden en een passende offerte. Wijzigingen en fouten voorbehouden.

Wijzigingen en fouten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital Nederland B.V..FCA Capital Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. FCA Capital Nederland B.V. behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Alleen geldig bij deelnemende dealers.Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital Nederland B.V..FCA Capital Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. FCA Capital Nederland B.V. behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Alleen geldig bij deelnemende dealers.

-->